Mylash lash lift in combinatie met wimperverf
Mylash lash lift in combinatie met wimperverf

Nieuw: Mylash lash lift!! Nu te boeken bij ons voor €37,50!!

Voor een nog intensere blik kunnen de wimpers ook meteen geverft worden. (Toeslag hiervan is €5,-)


Mylash lash lift is ontworpen voor het creëren van de illusie voor langere, dikkere wimpers zonder het gebruik van wimper extentions. Met behulp van sillicone pads, worden de natuurlijke wimpers gelift/gekruld.

De behandeling duurt ongeveer 30-40 minuten.  

De resultaten van Mylash lift zijn onmiddelijk zichtbaar. Het effect zal zo'n 4 tot 6 weken blijven zitten, het resultaat zal dan geleidelijk aan verdwijnen als de natuurlijke wimpers aan het einde van hun groeicyclus komen. (De groeicyclus van een wimperhaartje is ongeveer 6 tot 8 weken) Voor deze behandeling is er verder geen behandeling nodig, in grote tegenstelling tot wimperextentions. Na de Mylash lift behandeling mogen de wimpers alleen 24 uur niet in aanraking komen met water, stoom, zweet etc. Dat is alles. Na 3 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden om het resultaat te behouden.

Voor het versterken van het resultaat raad ik aan om de wimpers meteen mee te verven. Op de foto's is duidelijk te zien wat een mooi resultaat dat geeft. Dit gaat uiteraard in overleg. Wil je dit niet dan hoeft het natuurlijk niet.  Op de foto's is geen mascara gebruikt, het gebruik van mascara zal het resultaat nog meer versterken en u een nog mooiere open oogopslag geven! 

Dus gooi nu massaal die schadelijke wimperkrullers aan de kant en boek een afspraak bij ons voor een lash lift  en ervaar alle voordelen van deze behandeling!


Voor vragen of het boeken van een afspraak kunt u bellen (of appen) met  0651029072 

Mylash lash lift in combinatie met wimperverf
Mylash lash lift in combinatie met wimperverf