Op 16 jarige leeftijd begon ik,Miranda Erten,als leerling kapster bij Salon Lorje aan de Molenkampspark in Almelo.Een zeer vooraanstaande kapsalon met erg exclusieve klanten.
Na ruim 11 jaar trouwe dienst en de geboorte van ons 1ste kind besloot ik het moederschap voorop te stellen en verliet ik de salon.
Maar door de passie voor het kappersvak hing ik daarmee niet mijn schaar aan de wilgen,maar ging ik klanten aan huis behandelen.
Omdat ik er altijd graag nog iets creatiefs bij wilde doen,volgde ik in 2004 een cursus nagelstyling.
Na weer ruim 11 jaar bij klanten aan huis te zijn gegaan en genoeg had van al dat heen en weer gereis vond ik het tijd om mijn droom eindelijk uit te gaan werken:een eigen werkruimte aan huis creeeren!
In april 2009 richtte ik daarom "Miranda's Hair&Nail Styling" op en begonnen we in de zomervakantie aan de realisering van mijn werkruimte.
Na een intense verbouwing van 3 weken opende ik op 16 augustus 2009 mijn deur!
De salon is gevestigd aan ons huis en biedt alle mogelijkheden om mijn haar- en nagelklanten te behandelen,onder het genot van een kopje koffie.
Ik werk in de salon op zowel haar- als nagel gebied uitsluitend met A-merken die staan voor kwaliteit en kwantiteit.
Voor de haarproducten heb ik gekozen voor KIS (Keratin Infusion System van Kappers.
Het is een geweldig en betaalbaar product waardoor de prijzen ook leuk blijven,met een zeer hoge kwaliteit.
Op het gebied van nagelstyling werk ik alleen met acryl en gelpolish.
En ik ben lang op zoek geweest naar HET perfecte product.Na 1,5 jaar heb ik dat gevonden in een nieuw,jong en dynamisch amerikaans product:Young Nails!
Het product werkt super en de klanten zijn er super tervreden over.Young Nails doet haar naam echt eer aan:het is jong en erg vernieuwend.Echt een genot om mee te werken!
In 2015 heb ik ook nog een cursus One by One wimperextentions gevolgd en ben ik behalve haar- en nagel- dus ook nog wimperstyliste en is mijn assortiment daarmee nog meer uitgebreid.
Voor de wimperstyling gebruik ik de producten van Neicha.Ok weer 1 van de besten op haar gebied voor betaalbare prijzen.
Door het volgen van workshops,trainingen en vakbeurzen blijf ik op de hoogte van alle nieuws en technieken op het gebied van haar-, nagel-  en wimperstyling.
Verbeterde technieken,nieuwe materialen en een zeer tevreden klantenkring!!